Endulge yourself

Spa & Wellness

Een onvergetelijke dag vol wellness (of op zijn minst een paar uur), moet u in het La Cala Golfhotel niet aan u voorbij laten gaan. Het CaraCala Spa kent een luxe inrichting en een ruim aanbod in verzorgende behandelingen. Van een traditionele Turks hamam, een kristalsauna in de tuin, kruidenstoombaden en een igloruimte tot aan belevingsdouches en speciale baden voor hydrotherapie. Het hart van deze super wellness oase is de ‘Spa Experience’ met binnen- en buitenbaden, die net als bij de oude Romeinen door hun wisselende temperaturen voor volkomen ontspanning van geest en zintuigen zorgt.

Water & Thermal area


Water & Thermal area


Geniet van een van de beste Spa-lokaties aan de Costa del Sol. De high-end installaties zijn uitgerust met alle elementen die je zou verwachten van een avant-garde Spa; het verstrekken van een volledige en bevredigende water en warmte-ervaring.Wellness Therapies


Wellness Therapies


Hier is zorgvuldig een selectie van massages en therapieën ontwikkeld om uw lichaam, geest en ziel tegelijkertijd te behandelen, om de ziel harmonie en rust te geven; allemaal met de hulp van moeder natuur. U zult uw favoriete remedie te vinden om goed te voelen.Wellness activities


Wellness activities


Een breed scala aan activiteiten die regelmatig worden aangeboden of geboekt kunnen worden op afspraak. Therapeutisch zwemmen, aquagym, body toning, G.A.P (gluteus, buik en benen), Circuit training, stretching, Zumba, Aqua toning, Pilates en Yoga.
La Cala Spa

Het natuurlijke toevluchtsoord aan de Costa del Sol. La Cala Spa brengt u de helende kracht van de natuur om je geest te harmoniseren.
La Cala Spa is vol van natuurlijk licht, volledig ondergedompeld in een adembenemend landschap omringd door tal van aangelegde groene tuinen, bomen en een verscheidenheid aan inheemse planten. De combinatie van het betoverende landschap gezien door de grote glazen wanden, de geselecteerde muziek en onze signature aroma zal u geest direct ontspannen.
De Spa-installaties zijn speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat u zich comfortabel en ontspannen voelt, terwijl u geniet van de schone en rustige ambiance.