La Cala Resort

3x 18-Holes Golfbanen

La Cala Resort

David Leadbetter Golf Academy

La Cala Resort

Renowned as the finest golf complex in Andalucia

La Cala Resort

Largest golf resort in Spain

La Cala Resort

Spa

La Cala Reort

Hotel La Cala *****Costa de Sol

La Cala Golf Resort

La Cala Resort telt drie 18-holes championship golfbanen die zijn ontworpen door de gerenommeerde Cabell Robinson, een ster leerling van de legendarische Robert Trent Jones. Ook is er een top kwaliteit zes holes par 3 baan. Met de vijf-sterren faciliteiten van het hotel (op loopafstand) en de drie golfbanen hoeft u als bezoekende speler het resort niet te verlaten om te genieten van een gevarieerde vakantie en golfervaring.

De banen zijn gelegen in een natuurreservaat, omringd door bergen en de Middellandse Zee in een adembenemend landschap.

David Leadbetter Golfacademy
De David Leadbetter Golfacademy biedt u een chipping, putting & driving range en vier professionals, die u alle fijne kneepjes van het golf bijbrengen. De par 3 baan biedt een goede oefenmogelijkheid voor beginners én ervaren spelers. Ook is er een open en een overdekte driving range. Geavanceerde technologieën zijn beschikbaar waaronder Europa’s enige TaylorMade Performance Lab, een SAM putting lab, ZenoLINK biomechanica analyse, enz. Er is natuurlijk een oefengreen en een club-fitting service voor alle benodigde materiaal aanpassingen. In het clubhuis zijn een volledig uitgeruste proshop en luxe kleedkamers met een fitnessruimte en sauna aanwezig.

Het clubhuis
Het clubhuis is ontworpen in de stijl van een traditionele Andalusische Cortijo (boerderij). De 19e hole is de favoriete ontmoetingsplaats voor en na een ronde. Hier kunt u terecht voor ontbijt, lunch, avond maaltijden en snacks gedurende de hele dag. Er is een uitgebreid aanbod van drankjes verkrijgbaar en u kunt zitten in de lounge (airconditioned) of op het ruime, schaduwrijke terras met uitzicht op de Asia baan. Bovendien worden alle topsport evenementen dagelijks op satelliet-tv getoond.

Caracala Spa
De Caracala Spa, gelegen in het La Cala Resort biedt gasten uitgebreide en innovatieve spa faciliteiten, met een prachtig interieur en uitzicht. Er zijn uitstekende mogelijkheden voor ontspanning en verwennerij. Het zeer bekwame en zorgzame team van professionals biedt een breed gamma aan verwennerijen.
  • 5 STERREN RESORT
  • 3! 18-HOLES GOLFBANEN
  • SPECTACULAIR UITZICHT
  • 3 RESTAURANTS
  • 30 MIN VAN MALAGA AIRPORT
  • SPA
  • GOLFLESSEN
  • TENNIS


VANAF

€ 99 / nightINFO

Campo America


18 HOLES

Campo AmericaDeze populaire en zeer glooiende baan slingert letterlijk door de bergen en biedt u fantastische vergezichten. De baan is wat langer dan de Asia baan en heeft smalle fairways. Vanaf de 15e en 16e hole heeft u een prachtig uitzicht over het resort, de bergen en de Middellandse Zee. De veelal verhoogde greens zijn goed bewaakt.INFO

Campo Asia


18 HOLES

Campo AsiaLa Cala Asia wordt gekenmerkt door smalle fairways, blinde holes, verhoogde greens, verrassende waterhindernissen, dichte rough en schitterende vergezichten. De zware par-5 9e hole, de schier eindeloos durende par-5 10e hole en de 11e hole, waarbij u een ravijn moet overbruggen, vormen tezamen een gevaarlijk ‘super trio’ voor uw scorekaart.INFO

Campo Europa


18 HOLES

Campo EuropaEuropa is een sensationele prachtbaan en een must om te spelen. Schitterend en ongerept gelegen in het mooie berggebied, iets landinwaarts. De smalle tot brede fairways, grote hoogteverschillen en snelle, ondulerende greens vereisen veel techniek en tactiek om uw handicap te kunnen spelen. De par 71 golfbaan meet 6014 meter.