The little things matter

Huis & Resort voorzieningen

Om uw verblijf extra aangenaam te maken, zijn er in huis en op het golfresort allerlei voorzieningen beschikbaar.


Villa La Cala Golf

Voorzieningen

La Cala Golf House en het La Cala Golf resort biedt u een aantal voorzieningen gedurende uw verblijf. De volgende amenities zijn dagelijks voor u beschikbaar.


Widescreen LCD TV

Geniet van u favoriete Nederlandse TV progranma’s via de satelliet en van 150 internationale zenders via IPTV.


Fles wijn

U krijgt van ons een gratis fles wijn en een fles water bij u aankomst.


Koffie Machine

In de keuken staat een Dolce Gusto koffiemachine. Twee koffiepads liggen voor u klaar. Deze pads zijn in diverse smaken te koop in de supermarkt.


Gratis Wi-Fi

Het huis heeft glasvezel internet met een 100 MB aansluiting. Voor al onze gasten is WIFI gratis. Omdat internet niet meer is weg te denken in het dagelijks leven, hebben we ook gezorgd voor eigen WIFI bij beide zwembaden.


Wasmachine

In het huis staat een wasmachine. In de utilityroom staat een droogrek en hangen twee waslijn voor het drogen van uw was. Er is een strijkplank en strijkijzer in huis.


Overdekte Parkeergarage

U kunt u (huur)auto veilig in de garage onder het huis parkeren bij nr 68. Vanuit daar heeft u direct toegang tot het huis.


PIN/Creditcard

U kunt de borg en eindafrekening bij de beheerder betalen per pin of creditcard.


Welkomstboek

U vindt in huis een welkomstboek met nuttige informatie, gebruiksaanwijzingen, huisregels, noodnummers en tips voor restaurants en excursies.


Bubbelbad

Het huis heeft twee badkamers waarvan 1 met een bubbelbad
Outside ease

Additional Services

Op het La Cala Golf Resort kunt u (tegen betaling) gebruik maken van diverse aangeboden diensten. U kunt greenfees boeken, golflessen nemen, een reservering in de restaurants maken, golfequipment huren of een wellness arangement regelen.


Greenfees

Bij het clubhuis kunt greenfees boeken en golfequipment huren. Er is ook een golfshop aanwezig. Daar kunt u allerlei golfartikelen kopen. Kijk voor aanbiedingen en arrangementen op www.lacala.com


Golfles

De David Leadbetter Golfacademy biedt u een chipping, putting & driving range en vier professionals, die u alle fijne kneepjes van het golf bijbrengen. De par 3 baan biedt een goede oefenmogelijkheid voor beginners én ervaren spelers. Ook is er een open en een overdekte driving range. In het clubhuis zijn een volledig uitgeruste proshop en luxe kleedkamers met een fitnessruimte en sauna aanwezig.


Tennis

La Cala Resort biedt u prachtige harde outdoor tennisbanen. Het heerlijke klimaat en verlichting maakt het mogelijk om zowel overdag als ‘s avonds wedstrijden te spelen. Voor volwassen en junior tennissers zijn er lesprogramma’s op maat. Ook zijn er wekelijkse tennis toernooien en vriendschappelijke wedstrijden.


Spa

La Cala Spa, gelegen in het La Cala hotel biedt gasten uitgebreide en innovatieve spa faciliteiten, met een prachtig interieur en uitzicht. Er zijn uitstekende mogelijkheden voor ontspanning en verwennerij.


Restaurants

Op het resort vindt u drie restaurants. La Terraza Restaurant en La Bodega in het La Cala Hotel en Laurel Restaurant bevindt zich in het clubhuis.


Taxi

Zowel bij het clubhuis als bij het hotels staan taxi’s. Mocht er op dat moment geen taxi beschikbaar zijn, dan kunt u bij de receptie van het hotel een taxi bestellen.